Thursday, December 08, 2005

suke..

hari ni pagi i went to f&n. about 10am me and augustin cabut to Menara Maybank. We have a meeting with Nazri and Khairul. I lurve going to Maybank, because of someone. shhh.. suke. buat aku tersenyum. We finished our meeting around 1pm. went for lunch in Bangsar. and reached f&n back around 3pm. by the way, aku dapat lagi soalan regarding solution manager. rase nyer ended up aku ni jadi solman expert je nnt.
last night Ee called. kate tak dapat p naimah nyer wed. moto pun tak p la kot. the day before, ita called kate dia ngan yote pun tak p. iskk.. for now adra jer yg kate nak p. aku mlm esok dah nak blk melaka. ade kenduri. so, most likely nnt p from melaka. cemane nih. kalo sume takmo p. tak meriah aa. ecece.. mcm la takde org lain je kat situ. hurmm.. igtkan dapat p reramai. hampe harapan.
gtg back to work!
day goes by,
we are falling far apart,
i didnt have chance to say bubye,
now im sending u my best regards,
miss you!