Friday, January 13, 2006

phewhhh..

(looking at gsc website)
king kong
memoirs of a geisha
baekk punya cilok
wallace and gromit
cheaper by the dozen 2
= movies that i wanna watch. Any takers?? takde? p tgk sensorg aa. but baik punya cilok is first prio at the time being.
If sape2 dah tgk any of these movies and ada any comment, sgt la dialu-alukan. kalo tak best tak yah aa aku p tgk, kurang satu pekerjaan.
next monday start keje. i am no longer unemployed lil gurl!!!
dah nak start keje? dah nak kene mengharung jam kat kl? dah nak kene mengadap laptop balik? duh.. bestnyer!!! ye ke.. ha.. blh aa..
dah blh tgk movie kat midvalley, dah blh cuci mata kat midvalley, dah boleh shopping kat midvalley, dah blh berkampung kat midvalley. hurmm..

5 comments:

ska_ocean said...

huhuhu~ aku pon lama x tinguk muvi... tapi ade gak tgk trailer tuk cite Geisha tuh... cam interesting.. and one muvi besh, tapi dah abes play kat cinema - Promise!! Best giler.. even cam merepek, tapi thank god i watch that one.. review tuk muvi neh - http://hkmdb.com/db/reviews/show_review.mhtml?id=11157

ska_ocean said...

baru balik tgk cite Wallace & gromit.. best.. 3.5/5 bintang.. heheh~

dania said...

hoit..opis kat ngan midvell ke? dekat ler kite cenggitu..hehehehe

nobody need to know said...

citer kong sedih... even though dah tau ending, tp nangis gak..

memoirs of geisha (sbb kat us tade captions, jd x paham sngt eng pelat..) tp movie to lawa & jalan cerita ok..

cheaper by the dozen 2.. sngt klaka... hehehehe...

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... »