Thursday, January 05, 2006

thn baru.. azam?

hihi.. zura mntk tulis 5 azam thn baru dlm blog.


sincerely, aku jarang ade azam tahun baru ni. kengkadang tahun tak baru pun aku ade azam gak. ade target yg nak aku meet la. other than that, aku just follow the flow.


few things yg aku hope aku dapat buat this year:

- since i am gonna start my new job, i'm gonna give my 500% attention to my work. hopefully..

- take piano class. skrg dah start belajar sendiri. ye la.. dok umah sensorang, ape aku nak wat. dah leh main fav song aku, Le Reine De Saba. nnt dah pindah kota kemuning, baru start class la.. if time permits me to do so.

- kumpul duit, buy a house. tak dpt this year, next year aa..

- taknak kene denggi lagi.. uwaaaa..

- nak tinggi.. muahahaha.. azam ke ni?? ni harapan yg tak kesampaian sebenarnye..


azam last year nak certified in basis pun belum tercapai..
tapi rasenyer cam takmo jadi certified consultant aa..
malas nak exam2 lagi.

1 comment:

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... »