Thursday, February 23, 2006

it's coming!!!!

phewhh.. weekend is coming!!!! lalalala..
today, quite lotsa work to be done. dah siap wat transports for TfL and thistle, alih2 TfL BW system down la plk. takde ribut, takde landslide blh aje down. memory problem. hurmm.. skrg dah settle (agaknyer la), takut gak kalo ade unforeseen things that we do not know how to check since both of us on nite shift this week are quite new. and TfL got almost 40 systems. hurmm. thats TfL alone. nice ain't it?
weekend ni nak p umah kota kemuning. ayah aku nak bertukang. aku pun nak tolong (tgk). kalo ayah aku jadi pegi la. duk kota kemuning ni satu hal gak. streamyx susah nak dapat. hari ahad ade PGLTM!!!!
luahan hati sket:
lately aku rase a bit down. mungkin aku dah tak tahan dengan someone.
aku rase la. sbbnye bila ternampak je dia aku rase, ntah la.. tak la benci..
tapi, aku rase mcm a bit ditindas lately. sume bende nak aku buat.
sume bende aku kene serve. bila dia plk nak serve ppl around dia.. huh..
kdg2 dah la kita tlg, dia sedap2 je, "eh ni je ke? takde lain2 lagi?"
wak lu...
selagi aku boley diam, aku diam la kan.. diam tu bagus.
buat ape nak keruhkan keadaan yg tak keruh langsung.
maybe aku yg cepat sgt terasa. aku dah try yg terbaik
to put up a very nice face bile jumpe dgn si dia ni
walaupun, kadang2 terasa cam nak terjun bangunan je.
aku nak tolong org mmg tak kisah, slagi dpt tlg tu aku tlg aa kan..
tapi kalo dah lebey2, sume bende take for granted aku buatkan,
lemau aaa..
sabar je la kan..
dah nasib badan....
cheer up shuhadah!!!!!!!
lalala..

3 comments:

dania said...

ngko period kot..hahahaa upp'sss

shu said...

tu la pasal.. kalo period leh aa phm gak.. ni mslh nyer leh aje smyg.. mmg aku dah terasa betul kot.. selama ni leh wat bodo aa.. lama2 menyampah pun ada.. good day!!

acid-is-sour said...

relax aaa.. those thing happens somewhere else too. c'est la vie. cheer up :). anyway, just remember, nothing is 'just' in this world. kat akhirat nanti ada sambungannya. sabar, dont be sad.