Sunday, March 12, 2006

huh.. aku dah ngantuk tahap dewa. keje ade sket. tapi disbbkan mengantuk yg amat, TERPAKSA la aku blogging sat. aku ni tak suke sgt blogging time keje (erkkkkksssss).
aku dah officially pindah ke kota kemuning, shah alam. so sape2 nak dtg melawat, mai la.. bwk mknn skali eh. part yg paling tak best kat kota kemuning ni, takde midvalley.. upset aa. jauh giler aku nak shopping. mmg la kat shah alam bnyk tmpt, tapi dah terbiasa carik barang kat MV. hurmm.. cari port baru aa nmpk nyer. port klang pun ok gak. (kuza, dtg eh bler sng..)
lately, ade perubahan sket in daily routine aku. aku dah kurang mkn, diet. kurang berckp. kurang beli baju. kurang beli kasut, pendek kate, kurang membazir duit (MV dah jauuuhh). kalo tak hari2 aku bertapa kat situ. kurang bergayut. kurang tido. kurang berjln. kurang idea gile. kurang berangan. kurang baca buku. LEBIH tgk TV. apsal ntah..
next month, 3 of team members aku p uk. uk contract consultants sume dah nak tamat contract and ade project baru kat sane. best nyer dpt escape nite shift.. jeles2! hehe, tak aaa.. tapi kene rota standby gak. bile aa turn aku lak. tapi rase cam takmo p je. keje kat sane more complicated. its good to learn but to get things done within a time frame maybe aku tak dpt meet the dateline nnt. even, untuk support work pun, until today, after almost two months here, blm betul2 dpt faham systems diorg. backup punya hal jer satu big topik utk aku digest. msg2 guna software lain2. but look on the bright side, i got to learn a lot; omniback, data protector, backup exec, tsm, veritas.. pening.
ok la.. gtg.. kang aku nak book time payah lak sbb takde project code utk 'rest' time.. good day y'all.. happy monday..