Tuesday, March 14, 2006


mlm td sblm aku p keje, parents aku sampai. esok mereka ada hal kat kl. adik aku yg bongsu pun ade, cuti sekolah. ha.. berisi sket aa rumah tuh. kalo tak sunyi aje. ye la aku memanjang bertapa sensorang dpn tv, tak pun atas katil.

dtg opis hr ni, email dah piling up. phewhh, sib baik takde issue. besenyer email kalo dah bnyk2 ni bhy sket. ade satu email tu, greetings dia "Hi all busy users". hehe.. kami tak reply2 email nye, ha, amik.. bz sgt la aku nih. sbk menahan rase mengantuk. next week tak sibuk dah.

topik hangat blog aku minggu ni, 'ngantuk'. huh bosan yg amat, cam dah takde bende lain nak citer.

you're beautiful, its true..
zzzzzzzzzzz

2 comments:

kunci hilang said...

saya tak mengantuk baca cerita mengantuk awak.

shu said...

really? duh.. of course la.. u hardly mengantuk pun.. not like me, always.. my dad dah sound tadi, keje 8 jam, tido 16 jam.. actually takde la sampai 16 jam.. hurmmm