Sunday, April 09, 2006

siap jua skin baru..

akhirnya, siap juga blog ku, berwarna kelabu asap. masih suram, tapi lebih ceria dari yg sebelum ini. menunggu budi siap menyelesaikan urusan di 5th floor. lepas tu dah boleh pulang. mengantuk rase nya. pening weng weng pun ada. esok cuti. macam2 rancangan dah terbayang di kepala ku. silap2 aku bermastautin atas couch sambil tgk tv sampai vomit blood.
huh.. hari ni berjaya start up TfL systems tanpa apa2 masalah. Alhamdulillah. biasanya ianya tak penah smooth. ada aje system yg perlu direcover.

sekarang angan2 ku utk memiliki sebuah tadika/pusat jagaan kanak2 semakin kuat. kalo dulu bagai bygn, kini terasa teruja sgt nak merealitikan angan2 yg satu nih. tapi mama dah pesan, perancangan kena betul2. silap2 awal2 dah lingkup. dgn kesibukan sekarang, ramai merasakan aku tak mampu utk manage 'angan2' ku itu. benarkah.. yg penting, ongkos nya. tanpa ongkos, susah juga (oleh itu, plan utk ke mv lepas ni perlu dibatalkan, keskes, balik tido aje la). masa juga mungkin menjadi kekangan. tapi, nak seribu daya, kalo takmo tu, takmo gak aa.


selamat berweekend dan memulakan minggu baru esok!!!!!