Friday, May 26, 2006

irritated

just got home. sitting in front of my precious notebook. suddenly phone ringing. house phone.

me : hello..
Gila-man: hello, siapa ni?
me: shu.. shuhadah. nak cakap dengan siapa?
Gila-man: oo.. shuhadah ya. awak tinggal kat pantai klebang kan?
me: huh? nak ckp ngan sape?
Gila-man: (diam je)

put down the phone. erk.. terbagitau nama. igt sedara.

phone rang again..

bla bla.. tanya aku blaja ke keje.. bla bla..

put down the phone again..

phone rang again..

me : bapak!.. tolong angkat phone. ade lelaki tak betul call!

baru ayah aku nak angkat.. dah letak pulak. psycho la. sakit otak kot.

dah lama tak dpt call2 sebegini. dulu masa zaman bercouple ade. tapi pakwe aku tolong settle as he knew the guy who's calling. sekarang, Bapak!!.. huh lagi ganas. kalo anak dah kakak ipar kan..

benci.. irritated..

5 comments:

Izhal said...

banyak duit mat tu boleh perabih call main2...

shu said...

tu la.. bazir duit, masa, tenaga je. some ppl, they have the privillage to do so. disturb others life as the wish.

pulsating for aeons said...

eh, awak duduk kat pantai klebang kan?

ska_ocean said...

Hahaha! Bapak yek? Laie ganeh! Best..best...

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... Accounting examplesl Answering george machine seinfeld cialis online Side effects of high blood pressure medication