Friday, May 12, 2006

malas ye?

teman bertanya "takmo update blog dah ke?"

tak sempat, jawab ku..

akhir-akhir ni kerja tak lah banyak, tapi tak selesa nak update blog di office.

broadband engineer akan datang rumah minggu depan.

nak harapkan streamyx, berzaman la. telekom tak setup facilities lagi.

teman kata "asyik baca kisah orang berebut pakwe je, nak jugak tau siapa yg dapat"

mudah jawapannya "aku la..."

6 comments:

Miss Kuza said...

aku tak berebut...
tp yg pastinye,aku tak dpt...
aku slalu dpt kisah cinta yg menyedihkan....huh....

zura lias said...

aku x suke berebut..aku lg senang menyerah..tp camne nk menyerah kalo aku pun xde mende nk serah..hihihihiihi....

shu said...

ermm.. sebenar nye aku pun tak berebut.. tak kuase.. tak worth it langsung..

coral said...

jodoh di tgn tuhan...

shu said...

betul..

Anonymous said...

Very nice site! » » »