Friday, May 19, 2006

MI III

right after work.. terus je aku cabut..
drive to midvalley dengan semangat sekali..
dah lama tak tengok movie.. dengan miss kuza lak tuh..
dapat tiket MI III kul 4:20pm. tapi kul 4:20 tu aku masih terhegeh2 menghirup ABC special kat foodcourt. kuza sikit pun tak sound. mungkin seronok melihat aku makan dengan semangat nye. aku pun terus terhegeh-hegeh lagi. sib baik GSC tu suka tayang iklan banyak2. @ 4:40pm baru la cite start. hurmm.
tak sempat bergosip banyak same miss kuza. aku agak keletihan - maklum la bangun awal.. konon.. malam ni start on-call. sebenarnya on-call pun aku tido cam bese gak. nyenyak semacam. cuma cam bese, aku bile tiba time2 standby ni dari zaman bmw dulu pun mmg selalu tertekan.
huhu.. nak mencari bahan utk family day program book.. urghh.. ngantuks..