Wednesday, June 28, 2006

dia dah balik!!

this week i've been busy (yer je lah). last sunday, my sister - cik sanggul, balik rumah from penang. on monday pulak, another sister balik, from moscow. malam tu, meriah kejap rumah kami. seronok! dah ramai geng balik.. maunya tak seronok. bush's family pun dinner @ our place.

on tuesday, i am on leave. saja nak spent time with my family. pagi tu, my pak uda's family dtg before sending aufa to ermm.. tak sure lah - to register - nak start A level dah. came to see bahiyah. lepas tu, we went to test drive satria neo 1.6, hurm.. ok la. tested swift - so yg lain got lower marks. tapi, swift mahal... then, we went to sunway pyramid, nak cari wireless router. a bit packed up la yesterday. malam tu, my parents, zabid and bahiyah blk melaka. mardhiah staying behind with me. at least got company, not so lonely. aku kdg2 feel a bit lonely when semua family dah blk melaka. sbb dlm meriah2, alih2 dok sorg2 ngadap tv.

hari ni, keje cam biasa. balik keje, brought my sis to pyramid again. saja mau jln2, smlm tak sempat jln2. p tgk notebook and router je. huh.. penat jgk jln2 hari ni, sambil mengubat hati yg luka.. cehhh.. blk tu singgah pasar mlm. hmm.. beli mknn as though ramai sgt kat umah. skrg dua2 dah senak. ape lah nak jadi.

ha.. penat nya saya.


Aku tak mengerti apa yang kurasa,
Rindu yang tak pernah begitu hebatnya
Aku mencintaimu lebih dari yang kau tahu
Meski kau tak akan pernah tahu
Aku persembahkan hidupku untukmu,
Telah kurelakan hatiku padamu,
Namun kau masih bisu diam seribu bahasa
Dan hati kecilku bicara
Baru kusadari
Cintaku bertepuk sebelah tangan
Kau buat remuk seluruh hatiku
Semoga waktu akan mengilhami sisi hatimu yang beku,
Semoga akan datang keajaiban,
hingga akhirnya kaupun mau
Aku mencintaimu
Lebih dari yang kau tahu
Meski kau tak kan pernah tahu

5 comments:

Idham said...

*salam perkenalan*

tertarik ...pertamanya dgn wajah di dalam kereta.
kedua dengan tulisan selamba empunya blog.
ketiga....*saja je nak datang senyum kat sini*

Idham<--lawak kodok.

shu said...

:)

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP magnavox model number 27ms340417 Buspirone look alikes buick proactiv cream What are allergic reactions for amoxicillin make mp3 catalog list of hard drive

Anonymous said...

What a great site » »

Anonymous said...

Enjoyed a lot! film editing schools