Friday, June 23, 2006

half day - mendung..

Hari ni sampai je office, check2 email, hmm, mails from service desk: basheer emergency leave, azli and douglas pulak on sick leave. lately team aku berturut2 sakit. alih2 aku pulak rase tak sihat. pening kepala kaw-kaw punya lah. check carpetright nyer systems pun aku asyik confuse and asyik repeat same check again and again. blur.. takde semangat langsung. malas la tuh.

Last2 after lunch, apply half day leave from nikki. ha.. nikki suruh balik, rest n tidur. @ 2pm, aku pun balik. hari mendung.. aku pun sama..

Patutnya petang ni nak amik t-shirt from Uva (tshirt for game events) and salary slip from hr. tapi dah blk umah br teringat. hmm. salary slip yg penting tu sbb hari tu dpt letter for 1st quarter bonus, orang lain kata bonus dah masuk last month, tapi aku cam tak nmpk ape2 beza pun. in fact duit dah abes pun. uwaa.. igt bonus masuk leh bli phone baru. huhu. skali bonus dah abes aku langsai kan baru aku tau bonus dah masuk. erkk.. sangap.

azli ym kat aku.."ooo.. org lain cuti dia pun nak cuti". hehe..

No comments: