Saturday, June 24, 2006

hari yg mendung ~ lagi?

Around 9.30am aku terjaga, hp ku blinking.. ada sms. selesai reply, aku pun berselubung balik. belum sempat sambung mimpi, hp aku dah menyanyi. ade call in. dah habis berckp, aku bgn, tgk kat luar, hujan.. padan la berat sgt aku nak bgn. suram je suasana.

tapi bgn jugak la. hari ni plan nak kemas rumah all out. (hehe tapi skrg aku dah bertapa depan computer blk dah).



Adik aku asalnya nak blk sini hari ni. tapi bus pulak takde. baru nak ajak p sunway. nak cari wireless router. nak p sensorg, hurm.. tak best lak sbb tak biasa kat sunway nih. bosan.



hari terus mendung. ngantuk la plk. baik aku teruskan kerja2 anak dara yang rajin di hujung minggu yg suram bangat nih.

No comments: