Monday, June 19, 2006

wo wo wo blk kg!!

Last friday aku blk kg. perjalanan tak la lama mana. tapi agak meletihkan. dengan kepala yg masih weng akibat nite shift. tambah pulak dengan bas yg takmo ke mana2, sentiasa nak dok kat fast lane. ye la. lane satu laie banyak sangat lori. ended up asyik bertembung ngan bas yg sebiji ni whole journey to Melaka. nasib baik cuace tak panas. kalo tak mau nya mengamuk sensorang aku dlm kereta.

bukan ke bas speed limit kurang dari kereta? ke sama? kat belakang bas ada state had limit nya kan? ke aku yg silap.

tapi, sebenarnya bas di depan aku, cukup laju utk sebuah bas. kerana aku sendiri memandu lebih sikiiit je exceed speed limit @ highway. merbahaya rasa nya bas tu. aku pula? ntah la..