Thursday, July 27, 2006

aktiviti yg saya rindu

~~~aktiviti yg saya rindu~~~
  • rindu nak makan 'wok' kat mines dalam kuali kecik same kuza
  • rindu nak buli adik-adik saya ~ hihihik. cam tak caya je kan. adik-adik ku jauh lebih besar dari kakak mereka yg cute bangat ini. (sure pengsan adik-adik aku kalo terbace)
  • rindu nak borak n gosip same teman-teman ~ mz kuza, suen, dira, adra, eka, zailie, mazzy, zura, yat n rakan2 lain.
  • rindu nak p ampang umah makngah. nak mkn nasi lemak razak. haih, sedapnya..
  • rindu zaman tak payah p keje, tapi tak rindu zaman kene wat assignment.
  • rindu kat bantal aku, ngantuk la pulak
  • rindu kat taman klcc, tempat aku selalu bertandang time2 study especially time tgh praktikal. taman klcc bagaikan taman rumah aku. tapi, jgn la p time chinese new year, dah bkn taman rumah aku dah.
  • rindu nak p uk lagi.. huhu.. rindu kat makndak, khairi n lia..
  • rindu nak lepak @ nescafe kiosk kat ukm tanpa tujuan, dapat nescafe freeze free dr kakak comei yg jaga kiosk, dpt tgk mamat aww yg konon lagi ayu dari aku. pooodaahh, aku lg ayu.
  • rindu nak masuk bilik dr juhana bincang pasal tesis. hehe. dr juhana pun confirm sure pasti rindu same aku.
  • rindu nak duduk atas katil aku yg berbuai kat keris mas dulu. tukang buai nya dah malas skrg takmo membuaikan dah.
  • rindu nak dinner kat shell bangi same kuzer and suen and dira la kot yg datang join sekali sekala.
  • rindu nak berdikir-barat (zaman2 sakti), rindu kawan2 aku yg mostly dah lost contact.

banyak sbnrnya bende yg aku rindu. masa dulu takkan kembali, tak bererti segala yg dah berlaku tu tokleh berulang lagi.. tapi dikirbarat tu takde lah.. aku dah bersara.

9 comments:

Dila said...

haha.. alamak.. ade dpt la tu gamba dr ee ek dikir barat?

Mcm tak jadi je gi sakti ni. Alaa.. kite la nanti yg gather2 sendri.. kalo tak pon.. jumpa ko n sesape dak sakti lagi pon ok.

shu said...

aku pun tak jadi p sakti.. keje.. hehe.. ha ah nnt gather sendiri2 pun lg ok kot.. at least aku kenal org.. hehe

Izhal said...

perempuan2 petite memang suka membuli adik2 mereka walaupun adik2 mereka besar... heran, tapi adik2 itu redha dibuli... heheh... ive seen this first hand whenever i visit my inlaws...

Miss Kuza said...

mmm...byk yg kite rindu nk buat...tp masa,masa n masa...cukup susah nk ade ruang utk semua tu...

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

Anonymous said...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Instrukcja napraw samochodu peugeot Withdrawal effects duration venlafaxine instant car loan Handknit baby sweaters sex in a car Blackberry &aposs model 7290 baumann automobile Transvestite bridal 2fpictures of transvestites http://www.hair-loss-prevention-7.info/Knitting-sweaters-dog.html Linkdomain online viagra order a.biz savannah ice machine Scholarship for student with disabled parent Cherokee circuit breakers Buy u s a butalbital online

Anonymous said...

Keep up the good work » » »