Saturday, July 15, 2006

jam teruk..

hari ni pagi2 lagi aku dah terjaga, dengar mama mesin cili kat dapur. bak kata mama ku, tu salah satu cara nak mengejut seisi rumah. hehe. silap2 org rumah atas pun bgn jgk.
lepas breakfast, main uno same adik aku, kami kuar. bapak and zabid (my bro) pegi Naza, tgk motor. Me, mama and Baya p Low Yatt. Mama nak hntr notebook dia p repair. then kami jalan2 kat Sungei Wang and BB Plaza. Serabut, ramai orang yg amat. Lepas tu, balik je la. On the way balik, jalan agak sesak kat TUDM tu. Tapi kalo tgk opposite lane, huh, lagi dasyat. Orang sume dah keluar dari kereta. Mungkin sebab dah terlalu tertekan tunggu lama2 dalam kereta. Nasib baik kami dah on the way nak blk. Those yg baru nak masuk kl petang tu, phewhh mmg nasib tak baik.
balik rumah, aku buat puding roti dgn baya. sambil tunggu siap, kami wat puzzle. suka nya!
puding roti tawar sikit. tu la.. gula pun dah kene catu, kan. ape nak buat.

10 comments:

Izhal said...

balik ke arah seremban ke masuk kl???

ye la depa tensen... minyak mahal, kereta on tapi tak bergerak...

shu said...

masuk ke kl yg jam. rupa2 nya ade plane mendarat atas jalan raye. emergency landing. tu yg jam teruk sgt2.

Izhal said...

lahai,lega rasanya jam sebab tu... sebabnya lane dah bertambah... tak patut la jam sampai keluar kereta...

apsal dia tak mo landing kat TUDM tu je... airport jam ke??? heheh...

shu said...

sbb angin kuat kalau tak silap saya. dia tersasar dr tempat sepatutnya.. huhu..

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

Great site lots of usefull infomation here.
»

Anonymous said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read » »

Anonymous said...

Enjoyed a lot! Gordon chevrolet tampa tax code Email lists sale high blood pressure 401k loans