Thursday, July 27, 2006


kadang-kadang perkara yg berlaku, jauh dari apa yang kita harapkan..

entah kenapa aku selalu rase macam tu. especially, akhir-akhir ni.

bila aku harapkan, aku dpt bgn awal tuk ke ofis esok, sure terlambat punya.

bila aku harapkan system tak ada problem, sure ade problem.

bila aku harapkan aku tak pyh buat keje-keje tedious, sure kene punya.

bila aku harapkan dapat service kereta minggu ni, kata Perodua "tak sempat cik kalau hantar petang, kalau pagi baru sempat" ~ pagi aku keje lah.

bila aku harap aku akan selalu nampak org yg aku suke :p, news terbaru aku dapat, tak memberi gambaran yg baik utk aku. huh. :(

bila aku hope gaji masuk extra (hr tersilap ke kan..), tak jugak..

bila aku harapkan hari standby ku Sabtu akan datang ni akan tenang, jelas nya aku sudah ada kerja yg perlu dibuat.

kenapa ya begitu? ada hikmah nya. mesti ade..

~because, sometimes things didn't turned out as we hope, but it's even better. ;)

5 comments:

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

Anonymous said...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

Anonymous said...

Enjoyed a lot! » » »