Friday, July 07, 2006

Last wednesday, after work me and my friend; eponine, went for foot reflex. first time i've ever tried it. eponine dah biasa. huhu.. saket. tersengih2 gak la aku menahan sakit nya. eponine kata, first time mmg sakit lebih skit. tapi kalo sakit sgt tu, hmm..


Yesterday plk, after work terus ke midvalley, tgk Superman Return. Dua2 masuk cinema dgn muka ngantuk. almost tertido pun. tapi overall ok la. satu je yg aku kurang berkenan kat superman, rambut lawak la. show off plk tu. x mcm spidey. heh.

lepas layan movie, we went for sushi king. aku la gatal. kononnya tak penah mkn sushi. tak reti sbnr nya. tapi sume yg aku order, sume yg cooked je la. yg tak masak, blm blh masuk lagi kat tekak aku nih. ape ye aku mkn; sake don.. erm.. yg lain tak tau nama, tak sempat register dlm kepala ku.

lepas tu blk umah terus pengsan. hari ni tak keje. stomach upset.

ptg ni family nak dtg sini.

happy weekend, y'all.

6 comments:

nobody need to know said...

haah rmbt superman klaka.. and yet after flying faster than a plane, rmbt dier maintain lg...

tp ending dier x best kan.. take care kak shu!!! jgn laa sik saket perut..

acidz said...

eh.. lagu korea lak. best la, tapi boleh tahu lagu sapa? jjang nara ke? ;) ahaks.. boleh download tak?

Izhal said...

eh kalau superman buat foor reflezology sakit ke idak??? heheh... you got a very nice smile :)

shu said...

elle,
tu la, rambut tak logik langsung.

acidz,
lagu.. tak sure lah lagu sapa tapi its ost fullhouse. download la..

izhal,
superman wat foot reflex sure dia tak rase ape2.. hehehe..

Anonymous said...

This is very interesting site...
5 alaska cruise day call accounting issurs Scale model of ojos del saldo

Anonymous said...

Enjoyed a lot! canvas tennis shoes Compare best quality auto tires http://www.m2-pilates.info/mcdonald_s_shoe_cubbies.html Propecia box Should you take ritalin while on zoloft Sleeping video adult Tan boot Field hockey player bench+car+cover+seat Buy viagra london uk Shemale fucking wife Mecca footwear made in china