Tuesday, July 11, 2006

mengantuknya saya!!

mengantuknya saya!!

berat rasenya mata ni. kerja pun tak bnyk. mmg best kalo nite shift tak bnyk keje. tapi yg payah nak book time la. semalam keje banyak yg amat. pening dibuatnya (tapi time fully booked, seronok). dah la mlm2 ni otak blur-blur sotong je. risau gak kalo wat mistake sbb smlm refresh system for a customer. we are doing refresh 3 systems in paralel. sib baik this week my team ade 3 org. at least each can take a system. better la.

time2 begini la aku nak maintain internal systems yg diletakkan di bawah tanggungjwb aku tapi jarang aje sempat aku lawati. sian mereka. ;p

minggu ni seronok skt night shift. ade la jugak kuar makan mlm2. sbb eponine ade. monday morning kami kuar tgk final WC. org yg beria nak tgk tersengguk2 tido. hihi..shhh. smlm tak keluar. sibuk. tadi dah kuar p McD, sbb sume lapar. bila dah kenyang ngantuk makin menjadi2 pulak. aissh..

this week my sister, baya is around. so got company at home. tak la sorg2. tapi kesian la kat dia, am always sleeping during day time. sib baik la dia ade kuar same kwn2 dia. kalo tak sure makin dia boring. tapi weekend hari tu dah berjalan sakan. if fact from friday evening we've been to low yatt with my parents too, then saturday dah merayap sakan kat midvalley, watched tokyo drift, aku sorg je yg seronok tgk movie tu, hehe. i hv had quite a hectic, exciting and tiring weekend. in fact for the past three weeks rase cam exhausted betul. hope next week i would feel better as will be on normal shift.


sleepy sleepy sleepy (cehh dah jd cam berzikir pulak.. ngantuk punya pasal)

7 comments:

Izhal said...

jadi batman la minggu ni heheh...

Miss Kuza said...

pirate dh kuar la..jgn le ngantuks jek... :p

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

Anonymous said...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

Anonymous said...

Excellent, love it! video editing programs