Sunday, July 02, 2006

weekend..

last friday nite i went back to melaka with my sis. reached home quite late, around 11:40pm. Didnt manage to catch german first half match. tapi dapat tgk 2nd half, masuk extra time aku dah tertido kat couch, sampai abes penalti, dgr adik aku kata, "German menang!", pastu br la aku bgn. :D.

On Saturday ada family gath @ my parents house. This is a monthly event that every family took turn to be the host. Very exciting and tiring day.. hehe.. actually its a tiring week for me. tak larat sgt la. check out the
pics.


Hari ni, bangun tido pun dah lambat, bapakku yg tlg bukak blinds bilik. kalo tak gelap cam kul 6pg. tau2 dah kul 10 lbh. dah siap breakfast, tgk brazil lwn france. then, p makan ABC with bush's family kat jalan bunga raya. blk umah tu, aku terus amik bag and cabut. letih. kalo dah sampai kl at least aku rase dah settle satu hal. dah blh rehat betul2.


eh.. dh pkl 6ptg. iskk.. one day gone..


lirik sebuah lagu:
tiada kekasih yg benar2 sempurna..
why?
mudah.. tiada yg sempurna melainkan Nya..