Sunday, August 13, 2006

Abg Zan's + Lynn's Wedding

Selamat Pengantin Baru Abg Zan and Lynn. Semoga sentiasa berbahagia sebagaimana yg diharapkan.

Dah lama rase nya tak ade cousin kawen. the last time was Kak Mas -- which i think 3/4 yrs back. but kalau family sebelah ayah, biasa nya aku lebih sibuk sbb more involved.

Yesterday (Saturday 12th August 2006), bapak, mama, me and baya ke Penang. Pukul 8pg kami bertolak from shah alam. Around 11am+ kami tiba di Bayan Baru, Penang. Dapat la jumpe sedara mara yg dah lama tak jumpe even ade yg aku tak penah kenal pun. Org kenal aku pun, sbb org kenal adikku, Mardhiah. Ayat common yg aku dgr hari tu "Rupa dia serupa dengan mak dia".. hmm.. ye la kot. kalo dah ramai kata camtu. Even ade yg igt aku anak Uncle Shahren. Abg my mum. hehe. cemacam.. dalam pukul 5.30pm, kami went off as need to singgah at Uitm Sri Iskandar, melawat encik Zabid. Sempat lah dinner sama2 Zabid n kawan2 nya. Kami sampai Shah Alam balik around 11pm. tired.



Hari ni pulak keluar jalan2 ke rumah pak lang ku (as we missed yesterday family gath and nak jumpe kak sabihah yg br balik bercuti) in Melawati, rumah pak andak ku in TTDI jaya. Then, kami melawat new born baby of my Busu Hafiz @ Andalas, phewhh. baru blk lah ni. letih..

11 comments:

Izhal said...

pergh... pack punya day... sapa drive??? hebat...

shu said...

ayah... hehehe

your said...

phentermine nice :)

Anonymous said...

yang lagi hebat tu pasal travel pi penang dlm 3+ jam jee....uiihhh laju tu. Keta apa yg dibawanya tu??

mira said...

shu next time datang melawati meh laa singgah sini..

your said...

phentermine nice :)

your said...

phentermine nice :)

your said...

phentermine nice :)

Sally said...

earn money - tramadol cool blog :)

Izhal said...

dah 10 kali masuk sini, takdak update... sibuk ke??? update le kak shu oiiiii :)

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... anti virus programs printing plotters