Wednesday, September 13, 2006

haji samurai (bak kate topeqashi)

Haji Samurai (bak kate topeqashi)


semalam, dah petang2 sket, tiba2 topeq ym ajak makan sate. sama kama, arip n ira. wah. mula2 terasa penat nak ke kajang, mmg malas lah nak berkejar sane sini. tapi mengenangkan topeq dah nak blk german blk, n lama dah pun tak jumpe kengkawan. aku gagahkan jugak la. anyway, janji pun kul 9mlm, so sempat la. Akhirnya bila tiba kat sana, kami berenam rupanya, ard suddenly dapat ikut. sama la ngan aku pun.



seronok gak, borak2, cerita2, gosip2. kalo nak ikutkan aku tak rapat sgt ngan most of them. topeq n arip aku tak penah tego pun zaman2 skola. ira je la kot yg rapat sbb satu dorm. dapat la tukar cerita sama PTD, org german, org ukm, org yg handle angkasawan negara. hehe. order 50 cucuk sate. tapi topeq cam tak cukup je.



ahli mesyuarat sate yg tunjukkan muka semalam..


ard tgh asyik bercerita

topeq yg dh nak blk german

arip yg tgh teringat awek lah tu n kama yg tgh save no aku

che' la. *gmbr kat umah siang tu

ira tgh bercerita pasal angkasawan negara

Perjalanan nak p sana took me 45 mins dari shah alam. Nak blk, from umah topeq la kiranya, bout 25 mins. Thanks to kama sbb lead the nearer way to me. kalo tak jauh meraban aku berjalan. erm, mcm la jln kaki pun. tapi aku sampai rumah pun dah almost midnight, mmg letih yg amat, pagi cam berat je nak p keje. heh.

thanks to topeq yg belanja.



2 comments:

ska_ocean said...

huhuhu~ nape aku x kedapatan dlm mesyuarat gempaq nih erk??

shu said...

scratch head.. mesyuarat tergempaq la weih.. aku pun tak sempat ajak sesape.. dah ptg2 baru org ajak. aku pun blur2 dek kerana bz kat opis.. tak sempat nak mikir nak ajak reramai. aku takde number ko pun la.. ceh.. cemane..