Saturday, October 21, 2006

balik kampung..~~~
Awal pagi hari ni aku bertolak balik ke melaka. My brother, Zabid pun ade sama. Kami singgah di klia - jemput mardhiah yg baru sampai dr penang. then meneruskan perjalanan ke Melaka. Hampir 3/4 perjalanan tu, berjalan lancar.. sampai kat Pedas, dah start jam. Adik2 ku dah berada dalam alam masing2, lena. Helikopter berterbangan di sekitar kawasan tu. aku mengagak sendiri yg keadaan di depan tentu teruk. Lama juga tersangkut dlm kesesakan tu, hurm, igtkan accident nya di side kami. rupanya opposite side. upset. apa nak buat, kita semua amat caring hingga sanggup beratur begitu panjang. bagus. syukur, selamat tiba. Hari ini, kami sekeluarga berbuka bersama, ini lah hari paling ramai ahli keluarga aku balik di bulan Ramadhan tahun ni, kecuali Bahiyah yg erm jauh yg amat, mungkin di lain tahun la yer.
Esok, shopping time!!!!

No comments: