Tuesday, October 31, 2006

Selamat Hari Raya..


Hari Raya, disambut dgn sederhana dan bahagia. Dari rumah igtkan malam ni nak upload cerita pasal Raya. Tapi, nampaknya suasana berubah. Semua OK aje. Cuma, aku sedey!!!!! Upset.


Sampai di kilometer 293.* Lebuhraya Utara Selatan, inilah yg jadi kat kereta aku. http://shuhadah.fotopages.com/?entry=967732. sabar je lah. dalam hujan lebat tu, aku tak perasan, kereta ku lalu dalam lopak air. hurm, the car twirl, swirl and swivel. aku dari fast lane berpusing2 sampai ke emergency lane. langgar divider, sib baik tak langgar keta lain n keta lain pun tak langgar aku. ade lori berhenti, sorg nyonya yg baik hati tolong cool down kan aku, dia bawak payung, terima kasih. tak lama lepas tu ada satu ford ranger, berpusing2 jugak, dia langgar pulak lori yg berhenti tolong aku tu. aduh. di balai polis aku jumpa lagi nyonya tu dgn ayah dia. hurm.. nak citer secara lebih detail. aku tak berapa ada selera nak menaip panjang skrg.

http://shuhadah.fotopages.com/?entry=967732



1 comment:

Anonymous said...

sedey apa yg jadik kat MAY...
alhmdllah takde ape yg teruk kena kt ko...terkejut aku baca entry ni pagi2 buta ni..
take care ok..