Monday, December 04, 2006

saturday

seawal pagi lagi phone dah bunyi,

terpikir jugak; 'aku tak on-call',

"adra" - tertera di screen phone,

lama tak jumpe adra,

lalu sabtu lepas kami keluar,

since form 5, kami tak penah kuar sesame,

dua orang je,

bnyk la gosip bertukar telinga hari tu..

bukan mengumpat, berbincang je,

kalau dulu kami bergosip sebelum tido,

skrg payah jugak..

adra tak berubah,

masih mesra,

dan tak bernoktah..

same je ngan aku pun..

kami tonton movie bersama,

rasenya, ini lah movie pertama,

kami tonton bersama di panggung,

sepanjang kami kenal dari form 4..

aku happy..

teringat, dulu tengok Titanic di bilik TV,

dia nangis.. hihi..

sabtu hari tu, nangis lagi kot..

kalo adra baca ni, sure kene belasah..

yang buat aku terharu,

adra masih sama cam dulu,

mesra and very warm..

despites apa yg berlaku to us,

at end of year 1999..


life goes on..

No comments: