Monday, January 08, 2007

things

Terase amat serabut lately. Ntah lah kenapa. "upset" is like an all-time feeling. When aku nak thing to happen this way, sure thing it will happen the other way round. When i tend to like a person, then that person tend to make me feel uneasy or irritating. duh.

Kadang2 terasa mcm life amat terganggu. segala yg aku nak buat hv to see whether it suit others. but, apa nak buat, we live in a community. part yg sedih tuk aku, bila benda yg aku nak buat, org takmo, tapi instead aku kene ikut apa org tu nak buat, even aku tak suka. urgh.

Part yg agak perit bagi aku bila dah sacrifice so much for some ppl, then orang tu sikit pun tak pay some respect to me. What the heck... i dont want any salutations or what-so-ever but i hv been doing things, spending time and everything just to get things done for them - without any "thanx", just headed away, dgn muka yg amat berlagak, cakap dgn aku pun cam lah aku ni kuli dia. what the...

why am i so upset now??????

not sure, but i am..

1 comment:

Anonymous said...

salam,
sabar shu...itulah kehidupan.
Kadangkala kita di atas dan kadangkala kita di bawah.
Kalau semua orang berfikir macam kita sudah pasti dunia ini aman.