Sunday, February 18, 2007

~blow your nose!

sekarang ni musim sakit tuk aku. permanent job aku skrg - p toilet hembus hingus; pekerjaan sementara - basis consultant. such a successful girl..

haven't got a chance to update blog, check email n friendster lately due to internet provider aku dah discontinue service kat tempat aku sbb konon2 aku sorg je customer dia. bagero. thanx to go lightspeed, may after this you can move in thunder speed pulak. so, skrg aku waiting for maxis broadband to come and install their facilities at my home after CNY. One month money back guarantee test. until then, blog ini akan sentiasa sunyi, yahoo mail ku tak bercheck, so does my friendster. Buat Suen yg mntk aku email kan abg wedding Abg Haziq hr tu, sorry makcik, aku belum sempat lagi nak berbuat demikian. tunggu lah ade internet balik kat umah aku yer.

seminggu lepas aku dikejutkan with the fact that i lost semua cert2 penting yg aku ade. Cert - degree, spm, pmr... including birth cert yg mmg dah lama ilang. Masa tu terpikir, aku lah gadis tanpa sebarang education.. kalo resign dr company skrg sure tak dpt keje tmpt lain. Hihi. Adik aku kate, aku kalo ilang IC skrg sure jd anak pakistan terus lah. Erm kalo nak mntk salinan surat beranak boleh terus je p pejabat pendaftaran kan? tak payah wat police report kan? haih.. lemah lah nak berurusan dgn.....erm. tapi semalam, sampai je umah melaka, aku pun digging back drawer kat bilik aku, jumpa balik lah sijil2 berkenaan melainkan, surat beranak ku... what a life, sib baik lama lg br nak kene renew passport.

yesterday me n my family spent few hours at my dad's new house (not yet ready). banyak la jgk perbezaan berbanding i went back last two weeks. Me n my sister already find a spot where we can lepak n also make a performance for monyet2 seantero Tiara to watch.. To Baya if you happened to read this, Balik Cepat!

lately no pic in this blog. aku ade camera baru tapi, sbb takde internet so, aku update blog dr computer rumah kat melaka n malas nak transfer gambar2 kat komputer ni.. hidup ku sunyi~~

next weekend aku on call, but i got no internet connection at home.. uwaaaa.. upsetting! sod off~

before i go nagging bragging lagging on rubbish, i rather stop now.. enjoy your holiday and have a nice time, y'all..

i hv to work tomorrow!

~~~if thats what it takes, to make u happy, to make u smile; so, be it..

1 comment:

zura lias said...

hohoho...take care..skarang mmg musim org sakit..internet pun sakit gak skarang..lembap semcm..