Wednesday, May 09, 2007



Apekah..

Hari isnin lepas aku terasa amat la malas nak kerja. Dengan baik nya aku pun amik EL. Perut pun masih meragam sikit2 (je). Hm.. tengah hari tu, aku dan cik kembung (chickenbung), menjalan2kan diri. Mula2 kami pergi TTDI Jaya makan cendul pulut yg sering wat kami rase ngantuk, tapi carik gk lagi (kenapa agak nya? hehe). Tgh2 makan tu aku ternampak "SUZUKI". Lepas makan, kami pun menuju ke arah "SUZUKI" yg aku nampak tadi. Terasa amat lega, akhirnya aku jumpa jgk service center yg dekat. Syukur. Hari tu aku ade call satu service center, skali dia service tuk motor je. Tapi isnin hari tu dah jumpe yg betul nyer, dah la encik yg jaga kat situ baik :).

Lepas tu, kami pun ke kl. Jam~ amat. Mula2 igt masuk kl time tu ok sbb hari kerja, ramai amik EL cam aku kot. sigh. Akhirnya, kami pun sampai la kat Taman Tasik Titiwangsa. Kononnya nak naik ferris wheel. berangan dari dulu nak naik the london eye, tapi hajat tak kesampaian masa p uk dulu. so, ni dah ade mende nama eye on malaysia, aku pun p la. tapi p malam lagi best kot.


Takyah beratur pun kami naik hari tu. takde orang :D. beberapa insan malas keje je. Erm, pemandangan ok la, as said night better la kot. Then, mostly things around are the usual views, maybe kalau tourist ok kot. or kalau nak kat tempat orang pun best kot, sbb dapat tgk view yg tak pernah tgk. however, janji pegi, kata seseorg. pergi lagi? erm, tak kot.



Someone said aku dah senget sbb slalu amik gambo sendiri, masalah nya aku selalu tak sempat ready kalau org amik gambo aku, so, amik la gambo sendiri, btw, its camera aku :p.


Hmm.. lepas dah berpusing naik ferris wheel, kami berpusing2 dalam midvalley. Shopping.. lagi. Pas tu balik lah. dah pancit pun. hari selasa kerja pagi2 morning lagi. sigh.

Semangat baru..

kumpul duit nak p jalan!

hooray..

2 comments:

weeda said...

i've been to EOM.. ye la.. better g mlm. lg cantik sbb ader lelampu dlm gelap mlm.. aritu pegi tgh hari. sangat panas..huhu. dlm keta kabel tu laaagi la panas. air cond mcm ader tak ader jer. fuuuhhhh! tensyennnnnn.siap ader Singh tu mrh2 staf kt c2 sbb tak bukak air cond. hmmm..

zura lias said...

hahaha..aku naik EOM pastu aku janji dgn diri senirik..pasni kalo nak naik lg..kalo ade org nk blanje br aku naik..nk gune duit senirik..sorry...