Sunday, June 10, 2007


the day has come..

Today i planned to go jalan2 with a friend of mine to Bukit Tinggi, Pahang. I can say that i have never been there before :). Around 10+am we bertolak and reached there around 12 noon - sempat sesat as i am good at sesat-ing :p. sian my friend, hehe. Nothing much also up there, could say pretty boring plc, for me la. BUT, i hv had a nice time there, at least more quite plc rather than shopping mall. ease out my mind a bit. and.. some secrets got revealed :p.


We went to jalan2 at de colmar and the japanese garden only up there. since dont really think any other place to go. Makan kenny rogers ~~ me tak abes as always.

eh.. there's a rabbit farm also la up there, tak jumpa pun.. erm.. tak perasan kot.



Lepas habis jalan2 up there, we turun to klcc pulak.. tak penat rupanyer jalan kat bukit tinggi :p. p klcc sbb igt nak survey mp3 player, erm, tak sure lah nak bli yg mana. kene p midvalley jgk nnt nampak nya. kat midvalley aku bijak sikit sedekah duit. Then, tgk muvi Ocean 13 pulak. Ada orang keletihan berjalan seharian, tak larat dah nak thn ngantuk tgk citer yg bnyk berckp :). sian dia.. :p. Nak blk from klcc also sesat lagi, how bijak i am :(. luckily my friend ada. If sorg2 sure berpusing sampai esok kat tgh2 kl, ye ke? hehe..

To my friend: thanks for such a luvly day!~~

5 comments:

zura lias said...

aku rase mcm teringin nk gie bukit tinggi..eh, xmo gie kenurik k.ida ke?kite gie reramai le..pastu umah suen lg..*asal manyak makan kenurik ni*..ehehhe

mIsS wEeDa said...

aku tinguin nak g bukit tinggi senjak zaman darjah2.. tp smpai skang pun x penah gi. so i am JELES of u la. pegi x ajak :P HEHE

shu said...

zura: bila ek kenduri kak ida. Aku cam lom dapat kad dia lagi.. so tak tau bila.i'Allah kalo wed dia hari yg aku tak keje or takde hal, mmg nak p. Suen nyer nak p, dah 50 kali dia pesan suruh dtg.

Weeda: hehe jgn la jeles. takde ape yg best sgt pun atas tu. :). tapi dekat je dgn kl. so kejap je dah leh pegi :)>

zura lias said...

kak ida kate die ade kasik kad..dienye wedding arie sabtu, 7/7/07..jom ar..jom ar..tp leh gak gie yg next week belah laki..kt gombak..14/7/07..haa..suen tu..nk gie skalik ke ape?:D

shu said...

zura.. aku ade discuss same kuza. Kami rasa nak p yg umah lelaki. Ko nak p jengka jugak ya?