Saturday, June 23, 2007


I am **r*



Hari ni, saya keluar sama Miss Kuza. Lama sgt dah rasanya tak jumpe kuza. Lama tak bercerita dgn teman yg saya rasa sering memahami diri saya. Nasib baik la jgk mmg dah plan nak keluar dgn kuza, kalau tak rasa nya sakit jiwa jgk aku dok kat rumah memikirkan perkara yg aku takmo pikir. At least, fikiran aku melayang tgk ***** org yg kuza kata ensem :p... Thanx ya, Kuza ~ hope to c u again soon :).




Hari ni finally dapat jugak beli mp3 player. hehe.. bukan yg aku planned nak bli selama ni, takde la any preference pun sbnrnya. tapi ntah cemane terbeli jgk. Kuza la yg kene melayan aku berjalan2 cari player ni, arigato' sensei. i chose pink ~ sizzling shu.



i am going to stop now before i start mumbling nonsense...~~

No comments: