Friday, April 18, 2008

"as and when.."

Penat jg this few days. Ntah apa2 aje yg dibuat. Hm. Hari ni aku p satu tempat membuat kad2 yg membolehkan aku menjemput semua orang2 datang ke majlis yg........ . Anyway, boleh dikatakan takde kad kat situ yg berjaya menarik perhatian sgt. Biasa2 aje. Tapi ok la. Tgh tgk2 tu, adik aku pointing to a card, "handsome" or something like that. Then when i glanced at it, eh gambar nampak familiar. "eh, i dated that guy". hahaha old fling. Now wonder gambar nampak familiar, mmg dah tgk before this. Hm.. super short time old fling...

Ended up balik, takde ape2 decision pun. Hampir ada beberapa yg berkenan, tapi, up to my parents jgk. Skrg tgh serabut. Few things tak tau nak settle cemane. Ha.. pening.

Lagu fav baru.. "hanya untukmu"

Inikah rasanya,
bila ku sedang jatuh cinta,
setiap hela nafasku bahagia.

Mengenal hatimu,
hadirkan indahnya dunia,
kau bawa irama,
cinta di jiwa.


Semua yang ku mau,
hanyalah diri mu,
satu,
kaulah jawaban semua doa.

Semua yang ku rasa,
rindu dalam asa didekap cinta,
hati ku untuk mu.

Haruskah diriku,
bertanya pada bintang-bintang.

Pantaskah ku,
mengharap cintanya.


Semua yang ku mau,
hanyalah diri mu,
satu~,
kaulah pelita didalam jiwa,

Semua yang ku rasa,
rindu dalam asa didekap cinta,
hati ku untuk mu.

hanyalah untuk mu.

cute babe,
Shu ;)

No comments: