Wednesday, December 31, 2008

2008 curtain down..

Tiba lah kita di penghujung 2008.. pantas masa berlalu, tapi 2008 got loads of suka duka yg saye lalui. maybe suka nyer lebey sebab saye mls nak igt yg duka nye..

Let me try to recall what has happened to me/my life.. at least, beberapa tahun akan datang saye can dig balik this entry to kenang2 memory lame (kalau rajin)...
  1. Jan 12th - I got engaged.. oh dear.. i think this is the date.. muahahaha lupe
  2. Feb .. - saye ke london.. weeeeee... ;;) bila la nak p jln2 lagi
  3. June 9th - saye berumur lebih dari 25 thn.. urgh.
  4. Aug 8th - saye bergelar isteri kepada suami saye laaa ;;)
  5. Aug 23rd - majlis perkahwinan di Jakarta
  6. Aug 25th - 31st - honeymooning...
  7. Oct - Pertama kali beraya di perantauan.. jauh woo.. heheh

Mostly, this year masa2 saya dihabiskan untuk prepare for engagement & wedding, then kerja, kerja dan kerja.... walaupun saye takde la kerja sgt sebenarnya, pemalas. Cuma saya perlu berada diofc..


Cukup lah kot perubahan yg saye lalui throughout the year. saye masih adapting with this new life... Saya bersyukur dan mengharapkan petunjuk dariNya untuk terus tabah melalui liku2 kehidupan ini. Sesungguhnya saye insan yg lemah dan suka tido (erk pulak dah).


Selamat Tahun Baru 1430H dah 2009. Semoga ape yg kita citakan tercapai. Semoga insan2 yg suka berperang cepat diexport ke marikh. menci!


2 comments:

zura lias said...

selamat tahun baru. Aku naik ketapi tu sebab aku lambat wish.. :D

shu said...

haha.. selamat tahun baru jgk...