Tuesday, April 14, 2009

kuza... igt tak...?


suatu masa dulu, zaman kita sgt suka keluar naik komuter ntah ke mane2, release tension konon.. glad ko always around :)

//gambar ni mungkin disnap lebih dari 5 thn dulu.. time really flies.. the photo and editing ~ by kuza

2 comments:

Miss KouzEr said...

opss....aku ke tu???mcm sgt tidak cukup mkn...hehehe...
lamanye gambar tu...
ko tau....apa yg sama saat ini??
aku pon sedang fikir,kenapa aku rs nk nangis tanpa sebab 2-3 menjak ni...aku sunyi ke?
then i realize now...aku sunyi sbb da lama tak borak dgn sahabat aku..dgn ko...
aku ade husband...tp sometimes,really need frens....
hurm...miss u adah...sobsobsob....

shu said...

kuza.. sabar ye.. miss ko jgk..

nanti aku dh blk kl.. aku dtg umah no.. insyaAllah..

:( jgn nangis2 eh.. aku pun cengeng sikit lately... suka dok sorang2 nangis.. ntah kenape.. risau gak kang baby aku dok nangis aje...

nanti story kat aku eh kalo ade problem.