Thursday, May 21, 2009

no need to go to work tomorrow? why...



saya cuti esok.. sebab..

1. hubby saya mlm ni is mlm last dia kerja for the week, esok pukul 7am, dia dah hbs kerja, weekend dia dah mula. kalo saya kerja esok, saya akan masuk ofc pukul 4pm-12mlm where dia kat rumah best2 tgk tv. mane blh jadi nih.

2. weekend ni saya on call, so saye blh dikatakan takde weekend esp bila client saya weekend ni ada maintenance work, likely for sure kena call. hopefully takde le.

3. hubby wants to watch a movie at cinema, cant go weekend, so got to go tomorrow! i booked the ticket oredi ~

4. hubby's friends, daniel&ika coming over and we are going to meet up tomorrow nite.

SEBENARNYA, saya malas kerja. (sshhhhh rahsia...)

esok pun actually office ada arranged party/dinner.

sort of inaugural for the new company (after been bought over). agak takde mood berparty2, esp when they said prepare to get wet etc as its near by the pool at mines resort. dgn perut mcm ni, next time la pegi party.

so my shiftmate pun esok tak kerja, UK guys cover kan as he is also going to the party. takde la rase bersalah sgt if saya tak kerja jgk :D.

ape pun.. nice weekend to all ~ may u hv a blast ones..

4 comments:

SueN said...

waaa...bes nyer x keje....slmt rehat2 kat umah ek..bby dlm perot pun mesti suke bile mama dia x keje...hehehe.....

zura lias said...

selamat tgk wayang..ko nk tgk citer ape?skarang manyak citer best2.. :D

Miss KouzEr said...

slamat bercuti-cutian...
sabtu aku balik shah alam jap siangnye,umi aku dh willing nk msk puding caramel aku..yeay~!

shu said...

hi..

suen:: yeap, dia seronok berguling2 bergolek2. siap bersalsa2 kot dlm perut aku ni. :P.

zura:: heee yeah, 3-4 bulan ni mcm2 citer best kuar. aku pun sukerr la sgt. tiap2 minggu nak p tgk movie. last week tgk angels and demons. this week, night at the museum & terminator kot.

kuza:: hehe dh dpt puding nyer? minggu ni blh? kejap je, drop by hantar brg.