Wednesday, June 17, 2009

100 days to go?

wah..

aku tgk countdown pregnancy aku, seems like lagi 100 days to go till the day my baby arrives.

that if dia born betul2 on edd la. if lagi cepat, kurang lagi. if lagi lambat, lebey la.

hopefully semua akan ok.

100 days to go.. wah wah...

masih mcm tak percaya, im becoming ibu.

kalo guy friends heard im having a baby boy, sure cakap "wah.. best2".

kalo girl friends, sure cakap "takpe, yg penting baby ok, sihat". (betul la kan)

mmg earlier i was expecting a girl. ntah kenape.

heeeee ape pun, im happy & bersyukur, girl or boy, yg penting baby ok.

semoga semuanya selamat. doakan ye?

//last weekend, saje usha2 baju baby. beli la a few. tapi part nak pilih baju baby boy mmg tak reti, blur kejap. baju baby girl cam lagi senang cari. takpe.. lama2 expert la aku (kot).
____________________________________________

and.. hari ni 2 of my books got sold. heh. was a bit shocked as actually dah lama tak aktif2 jual2 barang. a bit malas pegi post ofc to post jg. tapi today cod as this guy work in astro. dekat amat.

buku2 pun bnyk tak publish anywhere lagi. tapi lucky those books got sold, so at least kurang la setengah kilo buku nak kena angkat ke rumah baru. (ho belum dpt kunci tho, tapi agreement date start 15th june 2009, landlord takmo tukar date start the tenancy even kami blm sign agreement. dia still tgh review agreement tu. lemah badan aku pikir pasal diorg). relax.. relax.

nite2!

5 comments:

SueN said...

hehe...mesti dia dh kuat tendang kan....kalu bby boy mesti lg aktif...

Dils said...

Untung untung, even I am seriously thinking of selling my books. Banyak bangat... Lagi untung you jual online or secondhand bookshop? Hehe

100 days lagi...

shu said...

suen: amat amat amat aktif. kadang2 sampai aku wonder.. dia menendang ke dia berguling2. kagum aku.:p tapi bila dia tak bergerak, aku panggil2, goyang2 suruh dia gerak. heeeeeee

dila: i nvr sell to 2ndhand bookshop. always sell online. nanti if dpt jual kat kedai, i let u know the comparison.

zura lias said...

wooo..ko akan jadi mama dalam masa 100 hari dari sekarang..insyaAllah...kalo lahir lepas raya pertama..ko still leh rase lemang..ketupat..rendang..ehehehhee

shu said...

hmm kalo bersalin on time, dpt la mkn rendang segala bagai.

tapi... kalo raya 20/21 sept, aku deliver 25th. mau nyer tak ramai nurse, doctor pun ntah2 hangin je. sian aku. eh.

ape pun.. doakan aku yer..