Wednesday, June 10, 2009

nagging time


me&shafinaz

(photo above got nothing to do with the entry.. ntah kenapa ntah.. sengal gak nyer)

got easily stressed out these day. kerja problem sikit, aku dah tension semacam. kena baca agreement panjang sikit, mata aku dah berpinar2. kepala berpusing2. argh!

ntah kenapa la. blood pressure rendah lagi kot.

mood takmo kerja makin menjadi2. tapi kerja jgk :P

nothing interesting happening these days.

preparing to pindah even we blm sign the tenancy contract.

aku mcm a bit hangin with new l*an*lo** (if u can figure). dah promised to my hubby utk bertahan for at least a year at new plc (as per the contract la kan..). dowh!

i just hope everything goes fine.

time to beli own property, i supposed. kumpul duit! (see.. tak blh berenti kerja lagi... kena tabah!).

//i need chocolate..

till then..

2 comments:

Ibu Emir said...

amik landlord macam i, membahayakan diri sendiri, mane tak nyer, tenancy agreement pun kiterang tak buat buat.. err.. dah setahun lebih dah mamat tu duduk.. but up until now, he is a good paymaster.. amin,..l

shu said...

sangat sakit hati, mira.

sangat sangat sangat.

my landlord skrg sgt nice. agreement simple and understandable and logic la. kitorg pun happy dok umah dia sbb dia tak kaco. bayar pun on time most of the time.

hope your tenant pun ok always. :)