Friday, July 03, 2009

aisey, knp nih?

blogger-emoticon.blogspot.comfor some reason, aku try bukak blog aku using IE and Avant, hm alignment mcm lari. semua images untuk entries not in the boxes they are supposed to be. semua terlebih2 besar yg amat2.

adakah, kamu2 yg dtg ke blog ni seeing the same thing?

aku tak penah bukak blog aku guna IE sbnrnya. guna firefox ok2 je.

kenape le plk nih.


blogger-emoticon.blogspot.com

8 comments:

SueN said...

aku bukak kat opis guna IE ok jek...mozila pun ok...hehehe...cun jek....dun wori bebeh....

shu said...

ye ker...

notebook aku la tu kot yg mengong..

tq

Miss KouzEr said...

kalo IE ko ptt refresh byk kali..aku nye blog kdg problem dgn IE..
menyakitkan hati jek..kdg nk upload gambar pon tak ble...
mcm kena virus pon ade..
last2,aku btekad (wah tekad) guna musang je ~~firefox...
suggestion: notebook ko mintak servis kot tu....mcm pc aku yg weng ni....hehehe..

shu said...

hehe kalo aku hantar IT notebook ni.. satu je diorg buat.. dia format je terus. part tu yg lemah badan tu. takpe. aku mmg pengguna firefox sejati since semua script2 aku pun install kat sini. tadi gatai nak test kat IE & avant.. sume lari.

:)

zura lias said...

aku tgk gune IE okies..gune musang api pun okiess..so..sumenye okies.. *angkat ibu jari tangan*

shu said...

macih2..

Dils said...

Bile I bukak your belog, before going into "Read full post", the gambar akan lebey your frame sket. But tadek ape sangat la I think. Hehe.

And I am using Firefox. Mungkin resolution kut.

shu said...

yea.. i saw that in my firefox jgk.. and i dunno how to fix it. hoh.. if i view from IE, gambar dia kuar full... lagi serabut.

begini la kot.. till jmp skin baru yg lebey disukai