Monday, July 06, 2009

harta ku.. harta ku juaaaa

blogger-emoticon.blogspot.com
tak tau how to explain dengan detail.

tapi generally, memang lah saye sgt tak suka kalo org dgn suka2 hati menggunakan barang saye. (tak ade bagitau, tak ade sound ape2.) alih2 dah buat mcm harta sendiri. cantiknya.

maksud saye.. barang saye itu yg chantique.... bukan kamu, dan kamu, dan kamu lagi satu..

saye bukan kedekut.. cuma, barang saya is kepunyaan saya selagi saya tak wakafkan, memang le saye punya. nak guna/pinjam, cakap je le. no hal la. kalau mau memiliki, beli le.

cuma, ada org yg exceptional lah nak guna harta2 saya tanpa perlu inform2. tapi... 'kamu' yg diperkatakan di sini, bukan le termasuk antara yg exceptional. sorry naik lorry.

suka ke orang ambil2 barang kamu sesuka hati? ambil suami kamu? ambil boyfriend kamu? kereta kamu? wang kamu? kasut kamu? baju dalam kamu (er)????? handbag kesukaan kamu? handphone kamu? gula2 kamu (oh ni aku tak kisah, amek je ler)?

blogger-emoticon.blogspot.com
geram sorg2..

1 comment:

SueN said...

hmmm sabor ek...tetibe bile tgk ikon kartun ko yg 'geram sensorg' tue....aku teringat cik fenny...huhuhu...cam jaga cik fenny majuk.....