Thursday, July 23, 2009

ngantuk tau!!!


Dear Boo..

oh, aku bukan marah sape2. aku cume ngantuk. susah bukak mata. tak tipu!

mungkin sbb hari ni aku kurang kerja berbanding hari2 lepas. kerja dah nak siap.

semalam aku ade mid year review. review was ok. more to berborak, bincang future plan and project assignment. sempat la discuss dgn boss aku pasal plan aku nak bercuti lama. And... its approved. tapi still kena submit to HR dulu.

Kalo HR approves, aku akan bercuti from September 09 sampai la end of february 2010. woohoo. Thats with few months of unpaid leave.

So, aku akan salary-less untuk beberapa bulan. around 3 bulan kot. heee. semoga aku tabah menahan diri dari shopping2 utk beberapa bulan. gambatte kudasai!

_________________

cerita lain.

dulu, masa zaman single mingle muda remaja. pernah la aku bermesej2 dgn seorg insan di friendster. kawan aje.

selalu message pun bukan message gatal2. bukan message peribadi sgt pun. more about work etc jgk.

masing2 message time cari kawan borak saat tension kerja.

kami kerja lebey kurang sama field tapi tak baper nak same.

dia kerja di consultancy company lain. used to.

alih2 sekarang, aku nmpk dia di ofis aku. the last few weeks la selalu nmpk.

dah kerja sama ofc pulak. sib baik lain team. (kenapa aku risau? ntah).

oh. dia mcm kenal tak kenal. yeah. aku sudah bulat. tapi aku pun takde intention utk tegur, buat2 kenal or ape2. mls pulak bukak cerita lama.

tapi, i was like... 'damn, its a bloody small world'

selalu pulak tu bertembung naik lif sama2 dgn aku & hubby. isk isk.

its nothing, dari dulu takde feeling ape pun, its just awkward. kenapa la dulu suka message2 dgn org yg tak dikenali. ngong.

_______


kenapa ade gambar boo? ape kaitannya dlm entry ni?

pagi tadi sblm p kerja, boo bisik kat aku, letak la gmbr dia kat sini, gambar lama pun takpe.

aku pun 'hait' kan aje la.

tapi, kalo betul la dia bisik kat aku, aku rase, mmg aku baling je luar tingkap. tebiat.

4 comments:

SueN said...

nnt ank ko mesti buli boo....hehehehe....

bahiyahnor said...

boo boo boo... bulatttt!!!! >.<

zura lias said...

booo..comelnye nama..hiks...my boo.. :D

shu said...

boo baik.. tak la bulat sgt.. sikit2 je. hehe.. anak aku buli boo? erm.. ada harapan..

tapi selagi boo tak mandi, boo cannot come close to imran, syarat dari ayah nyer. hehe.