Thursday, July 02, 2009

sleepiness


Akhir-akhir ni, aku punya syndrome ngantuk di siang hari buta punya la kronik. ade friends yang kate memang sometimes time pregnant kita ada tendency untuk jadi sangat2 mengantuk walaupun ianya bukan la masa yg kita normally tgh tido i.e nite time.


it gets worst when aku kat ofc. sangat2 tak boleh tahan. kemengantukkan yg tak terhandle.

aku pun google2. SleepEducation kata:

"Hormone levels change dramatically during pregnancy. Some hormones cause sleepiness and others cause poor sleep. "

begitu kah?

cari lagi, how to handle kemengantukan?

takde jawapan. either, tido je or tahan je. owh.. itu tak payah cari, aku pun tawu.


jadi, aku better balik sekarang, snug under the duvet and sleep? heeee....... how i wish i could do that. Yet, I have another 3 hours to go before i can go off. and time seems to be passing by very very very slowly. oh dear me..


blogger-emoticon.blogspot.com

let's not count the minute..

4 comments:

SueN said...

hehehe...mlm ko leh tido x?....cian ko...aku dulu pun suker tido siang gak...kalu aku xtido...aku masak..hehehe...sbb aku xkeje...

shu said...

malam boleh..

tu la pelik..

siang gile gile gile punya ngantuk..

kerja ini terlalu membosankan agaknyer

layankan aje le

Dils said...

Nasib baik leh layan internet yek? Kalu tidak lagi sangap?

shu said...

betul.. kalo tak, mau nyer pengsan bawah meja..

hari ni dari pagi ntah ape2 je aku buat. takmo termengantuk sgt2.