Friday, July 17, 2009

they come in packages

fever, flu, sore throat, cough, headache.

they are perfect combination.

started coming to me since last Saturday.

this whole week, aku tak masuk office langsung.

Monday & Tuesday -- working from home. (tak smp ati nak cuti sbb tgh bnyk kerja)

Wednesday & Thursday --- MC.

Today? -- I am on leave, lalalala. clearing my TOIL. tapi still tak sehat. :(

sungguh tak cool bila tak sihat time weekend, public holiday or planned leave. kacau.

i have reservation for 2 -- to watch the potter boy tonight. dowh. hope would be better by then.

blogger-emoticon.blogspot.com

7 comments:

Miss KouzEr said...

get well soon mama!

shu said...

tq..

SueN said...

harap2 mama embun n bby sehat...n cepat baik!!!! 23rd julai ada jcard sale @ jusco wangsa maju....

Miss KouzEr said...

suen ni suka g shopping la..hehehhe

shu said...

tu la.. dulu aku igt aku la antara insan yg shopaholic. tapi sejak kawin ni aku dah kurang sket. insap.

tapi yg bgs nyer.. dia mcm 'sale directory'. tanye je ade sale kat mane, almost 99% sure, dia tau. :p..

jgn mrh eh suen.

shopping is a good therapy. heee

SueN said...

hahahahaha...sejak aku jadik mak budak nie aku agak giler sket sopin n sgt giler tuk window sopin....duk dpn pc pun aku leh sopin gak....aku kerja tuk sopin.... =D

psst...embun sori la kalu info aku slh ari tue ek...

shu said...

betul info ko.. :D

aku shopping jg.. sikit tho.