Wednesday, September 02, 2009

sakit hati

agak sakit hati baca berita di sini.

walaupun aku dah baca from other blogs ari tu, ni terbaca kat paper rasa mcm sakit ati jgk lagi.

memang bukan itu aje yg berlaku. mcm2.

itu sikit salah, ini sikit salah.

semua kita salah.. dia semuanya betul. hoh.

memang kita mencuri ke?

kenape lah... tak paham aku.
__________________________

(menenangkan hati)

dgr lagu yusry

jika ku tak bangun esok pagi.. sayangku kau jaga lah diri.. sentiasa ingatkan hati.. dirimu amatku cintai..

lalala... sayu pulak.. :(

2 comments:

Dils said...

Oh its all so idiotic. Malaysians dah macam fed up and honestly is wondering what the heck is all about. Apahal nak marah sangat tu. Yang advert tu , semestinyer kompeni luar mat salleh mana tah yang tak reti differentiate between Malaysia and Indonesia and the national anthem? Banyak je negara kat mana-mana dunia ni, amik lagu yang die orang rase familiar adopt to its national anthem.

shu said...

sick of these ppl.

tak reti hidup aman2.

sib baik raya kat sini tahun ni. kalo tak mau kena baling dgn telur busuk aku kat sane nanti.

haih.