Tuesday, September 01, 2009

Why girls love flowers?

(been tagged by kuza).

urm.. isk.. urm.. hmmm.. mmmm..

tak tau about others, tapi aku sendiri, erm.. i dont really like go gaga after flowers. maybe thats why aku tak pernah dpt bunga dr sang suami. bila ditanya kenapa tak kasi aku bunga.. "oh, nak ke? nak beli kat mane eh?". mungkin jgk dia tau kalo dia kasi pn sure aku cam orang takde perasaan. tapi best la jgk kan kalo dpt bunga sekali sekale......

kadang2 ade jgk fresh flowers buat menghias rumah aku. and ade certain bunga je yg aku suka. so, maybe to me, why i like flowers, is just to add colors in my house. yep, bunga dlm gambar itu is bunga yg aku suka.

some may like flowers due to the sentimental values or etc, to me for now belum lagi lah ade reason2 sebegitu. (sungguh tak romantik haa).

No comments: