Monday, March 08, 2010

that door bell

our house ade door bell.

rephrase.

our rented house ada door bell.

not that its so special.

tapi, everytime orang courier datang hantar barang, suka tekan door bell as tho aku ni ape je.

ding dong,

pastu kejap lagi: ding dong, ding dong, ding dong.

hoi, igt tekan sekali pintu confirm terbukak ke. bengong. sabar la.

aku yg memang dah hangin dari pagi tadi ni, bukak pintu, terus sound "sabar lah!".

garang kan aku.

tau la ko nak cepat, tapi x payah la tekan bell mcm mak tiri cinderella tekan bell mintak breakfast.

and this is not the first time. hish.

takde nilai kesopanan langsung.

3 comments:

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...

lagi sakit ati bile masa tu ank kite tgh tdo....mmg hangin...aku pun penah sound bangla ketuk pintu umah aku pakai payung.....dah ler salah umah...ko ketuk kuat2...mau teruk kene marah dr aku.....

shu said...

hoh. betul. kalo time anak tido lagi hangin. nak tidokan kalo senang takpe jgk.

yg aku pelik, kalau family/friends dtg, boleh je tekan bell sekali je.

some people, mentality kurang sket.

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...

dia x penah jumpe bell kot...aisshhh...ssh