Monday, April 26, 2010

mengidam..

  • pineapple tarts
  • pisang goreng @ kajang bus station
  • sate....
  • nasik lemak razak!
  • abc yg kaw, bnyk jagung, kacang merah. takmo benda2 modern yg fake2 itu. (tp xtau nk cr kat mn)
  • asam pedas daging from mama's or mak ngah's kitchen
  • popiah goreng
  • cendul pulut @ ttdi jaya
  • steak!
  • mee goreng hasan. heh
  • siput sedut msk lemak cili padi.... oh oh...
  • empal penyet!
erk anak dah nangis plk..

time2 puasa buat list2 mcm ni, mengurangkan pahala pose aku je. hoh.

tapi nak jg mkn those makanan.. :((

6 comments:

zura lias said...

betul ar..time poser nie mmg menguji kesabaran..aku leh google nk tgk website Mcd..x dpt mkn..dpt tgk pun jadik le...ehehhehe

shu said...

betul2...

dapat tgk pun jadi le.. ni aku nak p mkn steamboat.. tak sempat tulis dlm list sbb imran dah menangis.. tp yg tak tulis dah dpt mkn dl.

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...

wah...dlm bnyk2...aku suke yg ABC...yum..yum..

Nurul+Hafiz said...

tak tahu la pasal abc yg sedap, tapi kalo pegi mdm kwan,kiter suker golden dreams, ice+jagung banyak+vanilla ice cream. mkn sampai bloated la.. ;p

Mrs Shyza said...

ini dh bukan stakat ngidam ni...panjang sgt listnye..kalo peknen,mau pengsan nk g carikkan sekaligus byk ni..hehehe..sabo je la...

shu said...

nurul: wah golden dreams yer.. nanti nak try ah.

sib baik bkn pregnant tawu... btw, list nyer blm abes.. anak dah nangis