Friday, April 02, 2010

Meniarap

Imran meniarap maybe agak lambat compared to anak2 kecil yg lain. at 5mos + sikit baru la dia blh meniarap sendiri. about a month ago lah. roll over and roll back. ke kiri and ke kanan, mostly ke kanan, now both ways pun dah laju. so at a very short time dia dh bergerak from one end to another. sgt cepat. sekarang pun dah mula angkat2 his butt. he's mobile!



yg sgt risau nak tinggalkan dia sekarang is ibu and ayah dia la kan. if baru minum susu, kejap je kita pusing pandang tempat lain, dia dah meniarap, and then mula la memuntahkan isi perut. isk isk.


dia sgt excited dgn kebolehan baru dia. nak snap gambar pun bergerak2 nih.



seronok dia bergolek2. heh. kalau dulu, letak dia on his tummy, sure dia tak berkenan punya. sekarang dah ok, and he can roll back on his own, maybe thats why dia tak kisah.


Dulu imran takkan tido meniarap, awal2 boleh meniarap ari tu still tido terlentang but kengkadang malam2, aku terjaga tgk.. dia tgh busy...........

macam2 kan anak2 kecil zaman sekarang.. hihi.

these days dia dah tido mengiring or meniarap so... mmg selalu la dia exercise tgh2 malam buta. :P

disebabkan sgt aktif, imran sort of makin kurus. malas makan pulak.. but these days dah makan better lah.

ok lah.. nanti bila rajin aku upload lagi gambar imran bnyk2.

6 comments:

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...

geram nyer tgk imran....sejibik muka ko la adah....hehehe.....afni dlu pun bile dh pandai niarap asik tdo niarap jek...act bagus tuk diaorg coz nnt mlm xdela kembung perot....angin xleh masuk ikut pusat...

haWa said...

alaa sue, comel giler imran... mata bulat, pipi montel uwaaa nak anak lagi...

Nurul said...

comey sgt imran nih kak shu. serius. kiter siap suruh husband kiter tgk..heheh..sayang untuk imran;muahh!! -nurul

Anonymous said...

comel giler imran...x tau ble bleh jumpe si kecik yg comel bangat ni...-marini

shu said...

suen: yea tak kembung & tido nyenyak sket kot. imran suka terkejut2.

hawa:yea.. tambah2.

Nurul: nurul junior on the way kah? ;)

marini: meh le dtg umah kami!

Nurul+Hafiz said...

terlepas pandang comment kak shu. Oh nurul junior malu mahu kuar.. ramai dh bertanya ni, mak mertua jer blom tanyer;sib baik..hehehhe