Thursday, April 29, 2010

outing bersama ibu

sejak bersalin (sejak kawin kot), i hardly drive. sudah ade driver ler katekan..

so tak pernah la bawak imran jalan2 sendiri. around bukit jalil/sri petaling ade le. since car seat imran menghadap belakang, so agak ssh le jgk if aku  sorang2 drive, imran dok sorang2 kat belakang.

tapi smlm, disebabkan kebosanan yg melanda,i decided to drive to ampang to see makngah. dah lama pun tak pegi ampang.

alhamdulillah. all went well.

masa dah on the way balik je, when i stopped lama at the red light, imran ngamuk. dia kalo blh, bila naik kereta, jalan je jgn stop2. kalo dok dlm stroller pun same, jgn berenti2. so kalau kat mall, mmg kacau jgk la. nak shopping pun tokleh.

malam, kami ke carrefour plk. so, at least it breaks the plain routine that we have daily. (gaye2 housewife yg sangap).

next week kita ke midvalley lagi ye....

below are our photos.. imran skrg bnyk activities, susah nak suruh pose... he's a busy boy!






tgk la camera, imran...



finally...

4 comments:

Nurul+Hafiz said...

imran tgk camera ngan muka geram.heheh.comel si mata bolat ni. heehe

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...

wahh....aku x penah berdua je jln ngan cik fenny...penah la...p kedai dpn umah je pun...hiks..tu pun sbb mad outstation...sgt kagum aku dgn korg....imran sm cam afni dlu...bile kete gerak dia suke...tp bile berenti dia muka 'nyanyi'...huhuhu...dah ler balik keje jln jammed de bangi ke puchong..huhuhu....

Mrs Shyza said...

best nya kan..dpt keluar..w/pon agak sukar mbawa si kecik bsama,tp sbnrnye agak sronok..nmpk mcm sgt bdikari...heheheh

shu said...

nurul: tu la, dia mmg suka menggeramkan diri.

suen: hehe aku baru sesekali aje bwk imran jln2 sensorang.

kuza: ha ah kan.... mcm bdikari.. macam ade keyakinan diri sket2 walaupun agak penat sorang2 layan encik imran yg lasak itu. hehe.