Friday, April 30, 2010

swift-less

hari ni agak bersejarah.

sebagaimana bersejarahnye hari aku p amik swift from suzuki seremban, begitu jgk la bersejarahnye hari ni when aku handed over kereta to buyer di cheras.

sedih jgk.

its my first car yg aku beli atas kehendak sendiri. fully kehendak sendiri, sendiri pegi test drive, pegi uruskan hal loan, pegi beli plat number, pegi collect. semua sendiri, oh pegi collect was with mardhiah.

its a comfortable car for me, not too big, not too small. not too fast, not too slow.

yet its an expensive liability to be kept at this point of time.

jadi.. goodbye swift!

tidak ade gambar tho.

so.. i am now, swift-less, jobless, homeless (tak jadi beli rumah kononnye jadi homeless, pdhal ade je rumah sewa) BUT i am HAPPY with this simple life!

hutang sudah kurang! hohoho..

bersyukur lah dgn ape yg kita ada, sbb tak selamanya kita memiliki segalanya.. kan.

happy weekend!

3 comments:

Mrs Shyza said...

:( kdg2 yg plg kite syg tu la yg kite kena lepaskan...

Nurul+Hafiz said...

saya tak suke:
-swift suda bye2

saya suke:
-hutang suda kurang
-bersyukur dgn apa yg kita ada, sbb tak selamanya kita memiliki segalanya.

life must goes on kak shu!! happy living~

shu said...

kuza: yer betul...

nurul: :) yep, so true, life must go on.. redah aje la ape pun haha..

^_^