Monday, May 24, 2010

caught in action

At our new place, imran seems to have more space to play. and most of the time he'll play with bags, either tali bag or the zip.

With bags...

all 3 bags that are in photos above, currently are his new toys.

halo...

having a good time?

excited

tarik bag ayah..

berat tau bag ni, ada camera ayah dia. tapi nak jugak angkut. ntah nak bawak mane ntah...

there's once, aku baru kuar kitchen masuk to living room, i can't see him. oh panic sekejap. cari bawah meja, bwh kerusi. tak jumpe. no sounds. senyap aje. rupe2 near di celah bag2 tgh main2. tak perasan. pucat kejap ibu dia.

With ibu's phone....

dah dapat....

eh... ade camera lah... 

hohoho, mangsa baru..

come to papa...

oh dear.. this is difficult..

Padahal.. toys dia ade je.. tapi, kejap je dia blh bertahan playing with his toys..


bosan dah..

itu je lah yg sempat di 'caught in action'.. :)

3 comments:

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...

eeeee......imran so cute n comel laaa....geram nyer...dah sehat ker?..busha mcm kakak afni la..hehehe...mesti ko cuak kan cari imran x jumpe...aku penah rase dah...hehehehe

shu said...

blm sehat, suen.. still flu. :(.

busha same ye, nanti blh la boria bersame2..

hoho cuak sgt. alih2 ilang.

Mrs Shyza said...

adah,ko kerjakan rambut imran kt dpn mata tu ke?nmpk cm sama tak sama jek :p

dh makin aktif,tak tkejar nnt ibu dan ayah dia :D miss si mata bulat lah...hehehe