Wednesday, May 26, 2010

cerita sedih..

lately i am slightly sad..

masa baru sampai sini hari tu, aku cuci lah tudung bawal warna cream kegemaran ku..

dgn bijak p masuk washing machine (combined with dryer kan..)..

hm lunyai tudung tu.

dah la bawak satu je tudung color tu.

if you know me well, ko tau la betape obses nye aku dgn tudung cream...

and now... jalan TAR seems so far away :(.

tho ini bukan lah perkara sedih utk orang lain... tapi sedih la jgk bg aku..

sob..

3 comments:

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - said...

yer...aku tau tudung bawal cream sgt berharga tuk ko...dari dlu lg kan...hmmm....beli online??

Mrs Shyza said...

tudung bawal~ london...jauh...
lunyai dgn teruk ke?
kalo lunyai tapi mcm ble diselamatkan,try sembur fabric starch dan iron...
tp kalo tak ok jugak,nak aku poskan?
wpon dh ade tudung cream,masih membeli kaler yg sama bile g jalan TAR..itulah ibu imran...hurm..

shu said...

suen: hm beli online mcm xjumpe bawal lg. btw, takde yg dr london jgk.

kuza: rosak betul, dah iron2, tak jalan. nanti try lagi. yeah, beli bnyk2 color cream.. pastu susun sambil mengagumi collection, padahal sume same color je. haha. jauh la kuza nak post :(. mcm kena tunggu ayah aku dtg. blm tau bile :((.